Fraud Blocker Betaalmethodes | VloerenBeer.nl - VloerenBeer.nl
Menu
EUR
 • Direct de scherpste prijs
 • Complete ontzorging
 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Actuele vloerentrends

Betaalmethoden

Welke betaalmethodes zijn er bij VloerenBeer?

Je kunt bij VloerenBeer betalen via vier verschillende betaalmethodes, de volgende betaalmethoden kun je gebruiken om je bestelling af te ronden.

 

In de vernieuwde wet wordt duidelijk gesteld dat de kosten voor het gebruik van een betaalmiddel enkel de kosten mogen bedragen die de verkoper zelf ook moet maken (nieuw artikel 6:230k lid 1 BW). Dat houdt eigenlijk in dat een verkoper alleen kosten mag berekenen over wat het betaalmiddel daadwerkelijk kost.

 

Betaalmethode iDeal
Beschikbaar in Nederland
Kosten € 0,00
Omschrijving Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen doe je in de vertrouwde betaalomgeving van je bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna word je doorgeleid naar je bankomgeving waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. De bank vraagt je een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.

 

Betaalmethode Rembours (vanaf €500,00)
Beschikbaar in Nederland
Kosten € 125,00
Omschrijving Gepast contant of per pin aan de deur betalen.

 

Betaalmethode Giropay
Beschikbaar in Duitsland
Kosten € 0,25 + 1,5% van de orderwaarde
Omschrijving Giropay is een betaalmethode voor bankoverboekingen in Duitsland. De bankoverboeking is in Duitsland de meest populaire manier om online te betalen. Het wordt gebruikt bij 51% van alle online aankopen. Giropay, dat gekoppeld is met 1.500 Duitse banken, vormt daardoor een zeer populaire betaalmethode op de Duitse markt.

 

Betaalmethode KBC/CBC-Betaalknop
Beschikbaar in België 
Kosten € 0,25 + 0,9% van de orderwaarde
Omschrijving De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. Klanten kunnen ze niet meer terugvorderen.

 

Aanvullende informatie

Veilig online betalen: Online betalingsgegevens zoals iDEAL, Mister Cash of Credit Card worden rechtstreeks doorgegeven aan het Mollie betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via het internet. 


Privacy: 
De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om jouw bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden.

 

Waar kan ik mijn facturen vinden?

Je facturen kun je terug vinden in je account. Hoe kun je dit zien?

 1. Log in op op je persoonlijke account
 2. Klik op het cirkeltje met het poppetje erin
 3. Klik op Mijn bestellingen
 4. Klik op de order
 5. Klik rechtsboven op ''afdrukken''. Je kunt je bestelling nu afdrukken of opslaan als PDF.

 

Heb je wel een bestelling geplaatst maar nog geen account?

 1. Klik op inloggen of op het poppetje
 2. Klik op wachtwoord vergeten
 3. Voer je emailadres in waarmee je hebt besteld
 4. Binnen enkele minuten ontvang je een tijdelijk wachtwoord in je mailbox. Controleer ook je spambox, het kan zijn dat de mail binnenkomt in je spambox.
 5. Maak een nieuwe wachtwoord aan. Je kunt nu inloggen.

 

Heb je geen account? 

Maak via de volgende link geheel vrijblijvend een account aan. Door een account aan te maken kom je uit op de dashboard van je persoonlijke account. Hier vindt je een overzicht van de recent geplaatste orders en je accountgegevens. 

Je kunt artikelen uit VloerenBeer toevoegen aan je verlanglijst waardoor je gemakkelijker alle producten kunt bijhouden die je zou willen kopen.

 

Contact opnemen met onze klantenservice?

Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heb je ergens vragen over? Neem gerust contact op met ons via onze klantenservice.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!